Sportweek Vacaturebank!

In de aanloop naar de (Nationale) Sportweek 2017 hebben het Sport Platform Huizen en de Vrijwilligerscentrale Huizen de krachten gebundeld: een warming-up voor het nieuwe seizoen!
Vrijwilligers vormen het kloppend hart van de sportverenigingen; zonder vrijwilligers stroomt er geen bloed door de verenigingsaders en is het onmogelijk om de vereniging draaiende te houden.
In Huizen zijn ongeveer 2.000(!) vrijwilligers actief om wekelijks 10.000 leden te laten sporten en plezier te laten hebben. Van terreinmedewerker, barmedewerker, bestuurder tot aanvoerder van een team: allemaal taken die nodig zijn om sporters te laten sporten.
De eerste kennismaking met de club is zó belangrijk: het eerste vriendelijk woord of de eerste vriendelijke glimlach… vrijwilligers zijn het visitekaartje!
Met de (Nationale) Sportweek als startpunt, zal de Vrijwilligerscentrale extra aandacht besteden aan de sport en is de digitale vacaturebank voorzien van diverse sportvacatures. Dit varieert van een aantal uren per week tot wellicht een bestuursfunctie!
Inmiddels heeft de voorzitter/secretaris van alle bij het Sport Platform Huizen aangesloten verenigingen, een mail ontvangen, met het verzoek om vóór 21 augustus de vacatures aan te melden.
Kan jullie vereniging nog wat fanatieke, sportieve of ruimdenkende vrijwilligers gebruiken? Doe dan ook mee aan deze warming-up!

Houdt de komende tijd social media en de kranten in de gaten!