On the beach!

Het strand aan de Zomerkade ligt er prachtig bij. Deel van de spullen zijn afgeleverd en het strand is aangeveegd. Het wachten is op iedereen, die er zondag 17 september van 10.00 tot 14.00 uur een waanzinnig sportief en gezellig Sport Beach Festival van gaan maken!
Iedereen is van harte welkom, maar wees op tijd, want om 10.00 uur starten we de warming-up met de Nieuw-Zeelandse HAKA! Organisatie: Outvit Events in samenwerking met het Sport Platform Huizen. Huizen, let’s go, de grote Sportweek 2017 finale, laten we allemaal de finish bereiken!

Sport Festival

De Sportweek 2017 zal op zondag 17 september van 10.00 – 14.00 uur worden afgesloten met het Beach Sport Festival op de Zomerkade! Sporten is voor iedereen en overal, dus ook op het strand en water! Outvit Events heeft in samenwerking met het Sport Platform een sportmenu samengesteld: Beachsoccer en Beachvolley toernooien voor volwassen en jeugd , Beachrugby, Surfen en Suppen, Bootcamp voor peuters, Zumba work-out, Golden Oldies Blijf fit, Hardlopen/Trailrunning, Zelfverdediging en Kickboksen! Onder voorbehoud is ook de Model Bouw Club Huizen aanwezig met op afstand bestuurbare auto’s, modelviegtuigjes en bootjes. De zonne-uren zijn besteld, maar de ├ęchte warming-up begint pas met de Nieuw-Zeelandse (rugby) HAKA om 10.00 uur! Iedereen is welkom om hier aan mee te doen! Een heerlijke finish van de Sportweek en een boost start voor het Beach Sport Festival! Jij doet toch ook mee?

Sportfeest

Nog maar enkele dagen, dan barst het grootste sportfeest in Huizen los: Sportweek 2017!
Je bent van harte welkom om samen met ons het nieuwe sportseizoen (en misschien wel jouw nieuwe sport) te vieren! Voor deelname aan het beachvolley en beachsoccer toernooi op zondag 17 september: info@outvit.nl, inschrijven kan tot en met 14 september 2017.